Asos wishes

asos-wishlist asos-wishlist1

1) New Balance sneakers // 2) Vero Moda leggins // 3) Warehouse Jeans // 4) Birkenstock // 5) Asos kjole // 6) Weekday kjole // 7) Asos Chinos // 8) Asos striktrøje

Så er der endnu en omgang af ‘Asos wishes’ – denne gang en god kombination af sommer-items og items som vil være rigtig fine til efteråret. Blandt andet kunne jeg godt se mig selv med de smukke mørkeblå New Balance sneakers og den fine v-hals striktrøje her til efteråret.

Idag er en rigtig dejlig dag, jeg har nemlig været til akupunktur, hvilket altid giver mig en rigtig god samvittighed – jeg ved nemlig hvor utroligt godt min krop har af det. Udover akupunktur giver min akupunktør også den vildeste massage, med et guddommeligt massageapparat, så jeg er altid super afspændt og afslappet når jeg kommer hjem derfra. Jeg elsker det!

Hvad synes I om min Asos ønskeliste? Hvad er jeres favorit af de 8 styles?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment