Sporty with a twist

fullsizerender-8 fullsizerender-7fullsizerender-10

For et par måneder siden besluttede jeg mig for at det var på tide for mig at hoppe lidt med på tracksuit-tendensen. Til modeugen var der flere af mine store stilikoner (Jeanette Madsen f.eks.) som rockede tendensen til UG! Selvom jeg elsker tanken om at være sporty og gå med tracksuit, så har jeg dog også et meget klassisk og feminint DNA, så derfor har jeg på overstående billede valgt at matche min cool tracksuit-overdel fra Modström med en hvid blazer fra Hosbjerg. Blazeren giver en cool kontrast til det sporty outfit, og det er i den grad en kombination jeg er blevet vild med. Det er lidt sporty med et twist. 😉 Blazeren er forresten blevet et totalt go-to item, som er SÅ god at have på til den danske sommer. Samtidig kan den styles op og ned, så den kan passe til en masse forskellige lejligheder.

Hvad synes I om outfittet og blazeren?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Maria 11. juni 201720:16

    Virkelig fint outfit og flot blazer! Håber, du har lyst til at kigge forbi <3 Knus http://www.thefashiondove.com

  • nikoline 12. juni 201718:24

    Er helt vild med din styling! Blazeren gør virkelig noget for det outfit! 🙂

Leave a Comment