Bliv sommersmuk uden sol!

sommersmuk

Sommerferien er uhyggeligt tæt på, og hold op hvor jeg glæder mig! Min sommerferie begynder officielt Tirsdag 27. Juni, hvor jeg starter dagen i Kastrup Lufthavn, hvorefter jeg flyver til Malaga. Jeg kan dog ikke være den eneste som har det lidt svært med de første par dage af ferien, hvor man stadig har lidt for hvide ben og lidt for blege skuldre – giver I mig ikke ret? Derfor har jeg fundet tre selvbrunere som jeg personligt har enormt meget tillid til, og som jeg derfor vil tippe jer om!

product_v1_x2

Rudolph Care // A Hint of Summer
Generelt er Rudolph Care et mærke jeg har ekstremt meget tillid til. Den enormt positive omtale som brandet altid får, taler jo sit eget sprog – og at produkterne er økologiske og bæredygtige, gør mit lille øko hjerte endnu gladere! A Hint of Summer fungerer sådan, at du blander dråberne fra selvbruneren op med din normale fugtighedscream/dagcream, og på den måde får du farven fra selvbruneren, samtidig med din foretrukne dagcream.

jurlique-sun-specialist-sunless-tanner

Jurlique Sunless Tanner
Jurlique Sunless Tanner er den perfekte selbruner, hvis man er helt ny i ‘gamet’ og ikke er mega skarp til at finde ud af, hvordan selvbruneren skal fordeles og hvordan laget bliver allermest jævnt. Derfor er det også den selvbruner jeg selv sværger til. Selvbruneren fra Jurlique har nemlig en lækker gele-agtig konsistent, som gør at den er supernem at fordele.

608348_in_pp

James Read express bronzing mousse
James Read må jo nærmest siges at være kongen af selvbruner, når det kommer til det internationale marked, og hans produkter er selvfølgelig også at finde på high-end webshoppen Net-A-Porter. James Read har utallige af lækre produkter som alle har formålet at gøre din hud lækker. Jeg har selv kastet min kærlighed over ‘Express bronzing mousse’ da man selv er med til at regulerer hvor kraftig farven skal ende med at være. Efter en time får du en let og naturlig glød, efter to timer får du en medium glød og efter tre timer får du en dyb bronzing-farve. Når du har den farve du gerne vil have, tager du bare et bad. Denne selvbruner indeholder heller ikke parfume, og det foretrækker jeg – så den kunne også godt ryge i shoppingtasken!

Hvilken selvbruner foretrækker I?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Mia 18. juni 201720:31

    Jeg har også lige lavet et indlæg, hvor jeg deler de bedste tips til påføring af selvbruner > sortpastel.dk
    Jeg må prøve moussen fra James Read – er en mousse kind of girl 😀

Leave a Comment