Små fifs til at få pakket kufferten!

fullsizerender-4 fullsizerender-6

Lige siden lejrskolerne i folkeskolen har jeg været forfærdelig til at pakke kufferter. Jeg kan huske at mine forældre altid pakkede den for mig når jeg skulle afsted, men når jeg så skulle hjem og tingene skulle pakkes sammen igen, så var jeg komplet i vildrede, over hvordan det skulle lykkedes. Jeg forstod ikke hvordan mine klassekammerater kunne få både deres lagen, pude og toilettaske ned i deres tasker, og det endte altid med at jeg stod tilbage med min pude i armen, og ikke kunne finde ud af hvor den skulle være!

Derfor har små fifs på diverse hjemmesider været guld værd for mig, og jeg er idag et meget mere organiseret menneske, takket være selvdiciplin og små life-hacks.
Og nu går turen til Malaga om 7 dage, og så skal de gode pakke-fifs genopfriskes.

Få overblik over de ting du skal have med
Først og fremmest er det en rigtig god idé at få et overblik over de ting du skal have med på din rejse. Jeg plejer altid at ligge alt jeg vil have med ud på mit gulv (og lukker døren, så min kære hund ikke kommer og gumler på mit yndlingsnederdel). Overblikket betyder for mig at jeg får et noglelunde overblik over hvad der skal pakkes ned i kufferten først – jeg plejer at pakke sko ned i min kuffert først (Læg skoene i en pose, så farven på skoene ikke risikerer at smitte af på andet i kufferten), derefter tøj og tilsidst toilettaske og IT-udstyr.

Rul dit tøj sammen
Rul dit tøj sammen som en rullet pandekage, så tøjet ikke krøller. Det er vigtigt at du ruller det meget stramt, så der ikke er mulighed for at tøjet begynder at lave små folder.

Brug dine sko til opbevaring
Jeg ligger altid mine smykker ned i en lille smykkepose (dem man sommetider får med, når man køber et smykke) og så ligger jeg smykkeposen ned i skoen. Så er den nem at finde når man skal pakke ud. Du kan også ligge dine strømper ned i dine sko, så strømperne ikke tager plads i resten af kufferten. Generelt er skoene gode til opbevaring, og så mister skoene samtidig heller ikke form ved at blive presset sammen i en tung taske.

Pas på dine skrøbelige ting, ved at putte dem i strømperne
Det er skidesmart at proppe parfumeflasker ned i strømperne – strømperne kan nemlig på den måde fingerer lidt ligesom en plastikpose. Du kan naturligvis også bare tage en plastikpose med, men nu vil vi jo helst ikke spilde plads som kunne bruges til noget andet. 😉

Tjek lige om hotellet har håndklæder
I Malaga skal jeg bo i en ferielejlighed og derfor er der naturligvis ikke håndklæder til fri afbenyttelse, men hvis du skal på hotel-ferie så hør lige med hotellet om der er håndklæder man kan tage med på den lokale strand eller pool. Håndklæder tager nemlig enormt meget plads, som man kunne have brugt på noget andet godt.

Hæld creamer og shampoo i små flasker
Jeg har købt nogle plastik-flasker, hvor man selv kan hælde noget ned i. Der har jeg tænkt mig at hælde shampoo, creamer og tandpasta ned, så jeg ikke skal rende rundt med hele pakker/flasker af sådan noget. En hel L’oreal Shampoo-flaske er jo alligevel en del unødig vægt. 😉

Har I mon flere rejse-tips?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment