5 destinationer, 5 collager

PARIS, Frankrig

paris

Toteme nederdel // Ace & Tate solbriller // Mango øreringe // Bartels since 1920 sko // Zara posetaske

KØBENHAVN, Danmark

danmark

Marni taske // Mango solbriller // Ganni nederdel // Ganni striktrøje // Topshop sko

SKÆRGÅRDEN, SVERIGE

sverige

Skall Studio Tørklæde // Stine Goya bikini // Skall Studio kjole // ATP Atelier sandaler // Aiayu taske

NEW YORK, United States

new-york

Mih Jeans bukser // Ace&Tate Solbriller // Cecilie Copenhagen top // Nike sko // Jane Kønig øreringe

KRETA, Grækenland

kreta

Filippa K Skjorte // Shanga Jewelry armbånd // Lovechild1979 shorts // Mansur Gavriel taske // Ancient Greek Sandals

 Jeg elsker at pakke smukke outfits til mine rejser. Der er noget helt særligt ved at tage et kig i sin garderobe og finde det tøj som er allermest egnet til netop den destination man skal på. Eller endnu bedre – shoppe nyt!

Paris er personligt mit favorit outfit på denne collage. Simpelthen fordi at jeg elsker den parisiske stil og fordi skoene på collagen er mine drømmesko, og nederdelen også er vildt fin! Når man er på storbyferie har man flere muligheder for at være fin og stylet, da man ikke skal ligge og stege i solen. Det kan man også ofte tage højde for, når man pakker – her kan du nemlig godt bruge noget af det tøj du er glad for, uden at være bange for at det bliver misfarvet i solen, eller der kommer plamager fra saltvand på tøjet.

København er en by hvor vejret virkelig kan gå begge veje. Det kan være supervarmt og man kan sidde på diverse fortovscafeer og drikke lemonade eller et godt glas hvidvin. Men man kan også opleve blæst og regn. Derfor har jeg tilladt mig at placerer en striktrøje på min collage. Det gør dog ikke noget hvis det bliver striktrøje-vejr, sålænge det er denne fra Ganni.

Skærgården har jeg altid drømt om at besøge. Jeg synes at Sverige er vildt romantisk, og jeg kan kun forestille mig at romantikken spirer endnu mere når solen skinner på de små røde træhuse. På collagen har jeg sat en masse lækre ting i god kvalitet og bomuldsstoffer. Sverige og Skærgården indbyder nemlig til komfortable outfits med skandinavisk elegance.

New York har jeg besøgt én gang i mit liv, og selvom byen fascinerede mig, så har moden i New York aldrig tiltalt mig specielt meget. Den er lidt for flippet og skødesløs til min smag – dog er New York også en superfed (og varm!) sommerdestination, så selvfølgelig skulle den med. Hvis jeg skulle en tur til New York ville jeg iføre mig den fine crop top fra Cecilie Copenhagen – også selvom jeg faktisk svor at jeg ikke ville iføre mig en crop top igen. Det har Cecilie Copenhagen ændret på.

Kreta er en Ø jeg simpelthen bliver nød til at besøge snart! Jeg dør hvergang jeg ser nogle på instagram som besøger øen, for den er så smuk og eksotisk. Rejser til det sydlige Europa forbinder jeg med sandfarver, blomsterprint, hvide skjorter, behagelige materialer og smykker i klare farver. Shortsene skal jeg bare have fat i – og det skal være nu!

Hvor skal I på ferie?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment