Sommerens huskeliste (til sommerhus-kufferten.)

Jeg tager en uges ferie på Malaga, men ellers kommer min sommerferie i år til at blive afholdt i Danmark, hvor jeg primært vil bruge tiden i sommerhuset. Derfor har jeg lavet en lille huskeliste til hvad der skal pakkes til sommerhusturen.

skaermbillede-2017-06-20-kl-15-53-02

Solbriller
Solbriller skal der til! Jeg pakker selv mine fine ovale solbriller fra Asos ned, men også mine lidt mere klassiske solbriller fra Ace&Tate. Så er jeg godt dækket ind til ethvert outfit.
Heather Solbriller fra Ace&Tate

0404680002_1_400000

En tynd strik
Hvad enten man er i udlandet, eller i Danmark kan det være supersmart at huske en tynd striktrøje. Men i særdeleshed er det smart, hvis man skal holde dansk sommer. En striktrøje er både god efter en lang dag med sol, men er bestemt også effektiv hvis man har en dag med ekstra meget blæst. Vælg en stiktrøje i en spændende farve, som fremhæver din smukke solbrune kulør!
Hvid og blå-stribet striktrøje fra & Other Stories

alma_-_navy_hearts_4_grande

Badetøj
Forhåbentligt får vi massere af dejligt badevejr i Danmark denne sommer. Jeg regner i hvertfald med selv at få brugt min Sakura badedragt både i indland og udland.
Sakura badedragt

skaermbillede-2017-06-20-kl-16-00-12

En flettet stråtaske
En flettet stråtaske er helt perfekt til strandture. Den bliver nemlig ikke misfarvet af saltvand og solcream, og så er den super solid og blæser ikke rundt, hvis vinden er lidt strid. Jeg har selv en stor rummelig stråtaske som jeg købte på et fransk marked for 4 år tilbage – den er enormt god til strandturene!
Stråtaske fra Kayu

19227398_276646206137345_8679154424381177856_n

Bomuld og hør materialer
Tøj i materialer hvor huden kan ånde er et must! I det varme vejr kan polyester være din værste fjende. Anskaf dig en sommerkjole i bomuld eller en fin hør-skjorte. Så er du good to go!
Amun top fra Skall Studio

13020370_15-99999999_01

Slippers eller sandaler
Der er ikke noget mere smertefuldt end at gå på bare tæer i sandet på vej ned til stranden. Det er faktisk næsten umuligt. Derfor er et par slippers eller sandaler enormt vigtige. Jeg bruger selv mine hvide Birkenstock som sommersandaler. De er nemlig nemme at stikke i – og efter min mening ret smarte.
Gule Mango sandaler

1486735183-725_1400x1400

Regnjakke
Sommerregn kan være ret behageligt og hvis vi skal være realistiske, så kommer vi nok til at opleve sommerregn mere end én gang denne sommer. Derfor er en regnjakke vigtig! Jeg ejer ikke en regnjakke selv, men jeg har planer om at skulle ud og investerer i en Rains-regnjakke i en fin sommerfarve – eventuelt lyserød eller turkis.
Turkis Rains regnjakke

Hvad skal man ellers huske af tøj, når man holder ferie i sommerhuset? Har I noget jeg har glemt?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment