Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sommer-Konkurrence // Vind et par New Balance

img_4128 img_4131

Synes I ikke at det er blevet tid til en lille sommer-konkurrence? Det synes jeg i hvertfald!
Derfor har jeg teamet op med Lob Agency som laver PR for New Balance i Danmark, og fået lov til at udlodde de samme sneakers som dem jeg har på på overstående billede!

Konkurrencen kommer til at løbe på min instagram-profil og blev sat igang derinde tidligere idag, så hvis I gerne vil ind og være med, så smut forbi min instagram @Albertewhitta

Jeg regner med at være iført disse sneakers en hel del af sommeren. Både når jeg valser rundt inde i byen, men også i sommerhuset når jeg ud og gå ture i den dejlige natur! På overstående billeder har jeg matchet skoene med min fine kjole fra Ganni, som jeg ikke har haft på alt for længe! – men forleden dag var vejret til det.

Så smut ind og deltag – måske vinder du de sejeste sneakers.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment