Den perfekte sommerkjole

fullsizerender-6fullsizerender-5 fullsizerender-8fullsizerender-7

Godmorgen girls! Dette indlæg er faktisk et planlagt et af slagsen, men hvis jeg kender mig selv ret, så ligger jeg lige nu på en liggestol med en San Pellegrino ved min side og en bog i hånden. Som jeg skrev forleden så har jeg en masse outfitindlæg klar, som jeg gerne vil dele med jer i løbet af min rejse. Jeg har nemlig forberedt mig lidt, sådan så bloggen ikke står tom.

Overstående billeder tog jeg for en måneds tid siden, da det stadig var lidt køligt i vejret. Derfor har jeg mine støvletter fra Ivylee på. Jeg har sammensat skoene med min fine kjole fra Isabel Marant. Denne kjole er virkelig den perfekte sommerkjole, da printet er super sommerligt og at stoffet er så enormt let, at det næsten er ligesom ikke at have noget tøj på. 😉

Hvad synes I om kjolen?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment