New comfy jeans

fullsizerender-2 fullsizerender-1

Da jeg var oppe og besøge pr-bureauet ‘Noise PR’ for en måneds tid siden fik jeg lov til at tage et par nye lækre jeans med mig hjem – nemlig overstående jeans fra 2ndOne. Jeg har nærmest aldrig haft et par boyfriendbukser – havde kort et par boyfriendbukser for et par år siden, og dem fik jeg så mange kritiske kommentarer på, at jeg tilsidst ikke turde gå med dem. Men nu er jeg altså den lykkelige ejer af et par boyfriendjeans. Jeg er helt vild med denne lidt gråsorte vask og jeg ved at jeg kommer til at gå supermeget med dem, sammen med en skjorte og et par slingbacks eller loafers.

Hvad synes I om dem?
Imorgen hjemvender jeg fra Malaga, og jeg glæder mig meget til at dele nogle skønne feriebilleder med jer!
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment