Slå-om-kjoler og hjemkomst

fullsizerender-5 fullsizerender-6 fullsizerender

Idag går turen hjem til Danmark og det betyder at jeg skal forlade dette dejlige varme paradis. Så nu håber jeg at solen følger med mig til Danmark, så det bliver godt vejr når jeg skal til Vesterhavet. Vesterhavet kan være hardcore blæsende i uvejr.

Jeg håber iøvrigt at I har følt jer godt underholdt med blogindlæg i den tid jeg har været væk. Jeg har jo forsøgt at forberede en masse lækkert content til jer herinde, men det er naturligvis aldrig helt ligeså autentisk som indlæg man kan sidde og skrive og udgive et par timer efter. Men jeg tænker at det måske er bedre end ingenting? Jeg elsker jo at gøre jer tilfredse og glade, så jeg håber at det har været godt nok. 🙂

På overstående billeder har jeg iført mig min smukke grønne kjole fra Modström. Jeg har også kjolen i et andet print og jeg er simpelthen helt vild med dem! Jeg er helt pjattet med slå-om-kjoler – det er virkelig så fint!

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment