Update // Om at være lidt for pligtopfyldende og at give sig selv et break

skaermbillede-2017-01-18-kl-15-11-29

For et par uger siden havde jeg en drøm. En drøm hvor jeg blev holdt udenfor, mobbet og ydmyget af mine gamle barndomsveninder. Drømmen føltes så ægte, at jeg bar rundt på den hele dagen efter, og det var svært for mig at komme ud af de negative tanker. Derfor satte jeg dagen af til at forsøge at komme i bedre humør. Blandt andet besluttede jeg mig for at det var på tide med en fridag, hvor jeg ikke skulle tjekke min blogger-mail og ikke skulle lave nye blogindlæg. Jeg har en aftale med mig selv om at jeg skal lave mindst to nye blogindlæg herinde om dagen og det kan til tider godt presse mig virkelig meget!  Jeg vil så gerne gøre det godt og derfor overdriver jeg det måske en lille smule engang imellem. Så sidder jeg foran computeren indtil mine øjne næsten er firkantede og søger efter inspiration. Og nogle dage finder jeg bare ikke den inspiration.

Jeg arbejder hver dag med at give mig selv et break og ikke dunke mig selv så meget i hovedet over de ting jeg ikke får gjort. Jeg er helt ekstremt pligtopfyldende og jeg vil ikke gøre noget halvt og derfor giver jeg mig altid 100 % og gerne mere til og det er bare ikke sundt – især ikke når man er særligt sensitiv.

Så det var dejligt med en fridag, hvor jeg så gamle afsnit af Sjit Happens og kiggede på lidt netshopping.
Husk lige at give jer selv et break engang imellem piger! Hvad enten det handler om at skrue ned for lektielæsningen og “nøjedes” med et 7 i stedet for et 12-tal, eller blive nummer 3 i en håndboldturnering i stedet for 1. Jeg ved at det er super politisk ukorrekt at opfordrer til ikke at gøre sit bedste, men noglegange er det bare det eneste rigtige.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment