Top 3: Mine favorit apps

Jeg er ikke indehaver af mega mange mobilapps. Så længe jeg har mit instagram og facebook, så er jeg faktisk ret godt kørende. Jeg har dog tre apps som jeg bruger jævnligt, og derfor fik jeg ideen om at rangerer dem i en 3. 2. og 1. plads, og dele den med jer.

unnamed

3. pladsen
TV2 Play
Noget af det bedste jeg noglesinde har gjort for mig selv (muligvis med en smule overdrivelse), var at købe abonnement til TV2 Play. Her kan jeg se snigpræmiere på kommende TV2 programmer, eller gense Tv2 programmer som jeg er gået glip af.
At dette kan være en favorit app kan for nogle måske virke mystisk, men da jeg er en kæmpe tv-narkoman, så er det en nødvendig app at eje. 😉

skaermbillede-2017-06-01-kl-13-58-25

2. Pladsen
Charity Miles
Denne app opdagede jeg for nylig, og jeg er allerede blevet hooked. På denne app tæller din telefon hvor langt du har gået, eller løbet – og udfra hvor langt du har gået eller løbet, donerer appen et noglelunde tilsvarende beløb til en velgørenhedsorganisation. Det betyder altså at du kan samle penge ind, imens du dyrker sport! Jeg har allerede fået ude og løbe for en forening for autisme – jeg synes nemlig dette formål har brug for lidt ekstra støtte. Det er godt nok en amerikansk app, så det er allesammen amerikanske velgørenhedsorganisationer, men jeg vil også hellere end gerne hjælpe USA. Er der mon en iværksætter som kunne lave noget tilsvarende i Danmark?

img_3435

1. Pladsen
VSCO
Jeg er jo blogger, så selvfølgelig er et redigeringsprogram min favorit app. Denne app bruger jeg mindst én gang om dagen, og jeg kan også finde på at sidde og undersøge spændende filtre – bare fordi jeg keder mig. Jeg bruger primært denne app når jeg skal putte et fint filter på mine billeder (hvor jeg naturligvis skruer lidt ned for effekten på filteret), men jeg kan også finde på at redigerer lys og kontrast derinde. Jeg har flere gange brugt andre redigeringsapps, blandt andet havde en periode hvor det primært var afterlight jeg brugte, men jeg ender altid med at vende tilbage til VSCO, da jeg synes den har superfine filtre. Jeg har nok også brugt lidt for mange penge på filtre. 😉

Hvilken er jeres favorit-app?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment