Vesterhavet, here i didn’t come!

fullsizerenderfullsizerender-1

Jeg havde faktisk forberedt dette indlæg inden min rejse til Malaga, da jeg ikke tænkte at jeg ville få så meget tid til blogging og indlægget skulle hedde ‘Vesterhavet, here i come’ fordi jeg idag ved 7-tiden skulle afsted til Vesterhavet for at besøge min mormor, sammen med min mor. Desværre er min mor bare gået hen og blevet rigtig syg, så vi skal ikke til Vesterhavet alligevel. Lidt en streg i regningen, da jeg virkelig havde glædet mig, men sådan er det.

Men en misset tur til Vesterhavet skal ikke stoppe mig i at være iført bomuldskjoler og lækre løse hørskjorter. Og nu er vejret vidst også med os de næste tre dage!

Skjorte: Ralph Lauren // Bukser: ZARA // Sandaler: Bech Söndergaard (Købes her) // Taske: Skall Studio (Købes her) // Tørklæde: Heartmade by Julie Fagerholdt

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Camilla 4. juli 201720:02

    Jeg overvejer at købe sandalerne, hvordan er de i størrelsen?
    Og hvordan er de at gå i?
    VH Camilla

Leave a Comment