Bæredygtig skønhedspleje & en lifesaver på ferien

fullsizerender-3 fullsizerender-2

Turen til Malaga var helt fantastisk og det var SÅ tiltrængt at komme ned og blive godt varmet igennem og få en skøn kulør. Men solen var godt nok skarp, og jeg er enormt glad for at jeg huskede at tage gode creamer med. Et par dage inden afrejsen var jeg på posthuset for at hente en lækker pakke fra Purely Professionals. I pakken lå der en lækker dagcream, en natcream og en serum, og især dagcreamen fik jeg brugt enormt meget på ferien, da den har en faktor 15, og derfor også beskytter imod solen. En faktor 15 er normalt det jeg bruger i ansigtet – i hvertfald de første dage af ferien, så der var den virkelig rar at have med sig. Creamen er rigtig lækker og kølende og natcreamen var rigtig rar at have på om natten, efter en lang dag med en meget spændt hud.

Serummen har jeg stadig tilgode at prøve, men jeg skal nok skrive om den, når den er prøvet.

Purely Professional er iøvrigt blevet bæredygtige, da deres nye emballage minimerer produktspild og brugen af plastik. Det synes jeg er et kæmpestort plus.

De nye superlækre produkter kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment