Nederdelen med det smukke fald

fullsizerender-10 fullsizerender-13 fullsizerender-8

Som blogger holder man jo aldrig rigtigt ferie, og derfor havde jeg naturligvis også pakket min rejsetaske, så der var plads til et par fine outfitbilleder, som jeg kunne dele med jer fra Malaga. Overstående billeder blev taget den dag vi ankom til Malaga – den dag jeg stadig var en bleg dansker. 😉

På billederne er jeg iført min nye store kærlighed – nemlig overstående hvide nederdel fra Skall Studio. Den er så fin, og pga. den gode kvalitet falder nederdelen rigtig elegant. Indenunder nederdelen har jeg min elskede badedragt fra Sakura, som jeg virkelig havde glædet mig til at iføre mig!

Hvad mener I om looket?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Sofie B 9. juli 201711:23

    Du er brunerer end jeg nogensinde har været eller bliver.

  • VenterPaaVinBlog 9. juli 201712:20

    Hvor er den bare luftig og fin <3

    – A

Leave a Comment