Malaga i billeder

img_4868

Det første jeg gjorde da jeg ankom til Malaga var naturligvis at iføre mig min nye madedragt fra Sakura, som jeg i flere måneder bare har kigget længselsfuldt efter at have på. Sammen med badedragten havde jeg en fin hvid nederdel, som jeg havde på, når jeg skulle ned til stranden.

img_5567

Jeg havde virkelig ikke fået mig så god en tan, hvis jeg ikke havde brugt overstående produkter. Solcremen fra Rudolph Care købte jeg i Tax free i lufthavnen, da en solcream var lidt omfattende at skulle pakke ned iblandt de flydende ting. Derudover havde jeg min nye lækre cream med fra Purely Professional. Den vil I snart høre mere om, men det er altså en supersej dagcream med solfaktor 15 i!

img_5538

Overstående selfie tog jeg en sen eftermiddag efter en lang dag på stranden. Håret var hele dagen sat op, derfor var håret ret uglet da jeg endelig tog elastikken ud af håret. 😉

fullsizerender-1

En smuk udsigt er her fanget på et billede taget fra altanen ved vores ferielejlighed. Jeg kunne virkelig godt vende mig til den udsigt.

fullsizerender

En aften da vi skulle ud og spise havde jeg iført mig min veninde Silles fine kjole, som er super sommerlig og ferie-agtig. Denne aften spiste jeg Paella og blæksprutteringe på en restaurant lige ved vandet.

img_5572

En tidlig morgen ved 9-tiden gik jeg en tur med min mor for at få skudt lidt fine billeder i et godt lys. Jeg fik også lige taget et par selfier i den fineste gade fyldt med hvide huse.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Nikoline 11. juli 201721:23

  Ihh hvor ser det lækkert ud! Håber at du havde en god tur <3

 • Mia / sortpastel.dk 12. juli 201716:35

  Hvor ser det lækkert ud! Jeg kunne godt bruge en tur til Malaga.. 😀

 • Camilla 14. juli 201716:05

  Hvor ser det bare dejligt ud! Malaga lyder som sådan et skønt sted (:
  Camilla | http://cammi.dk

Leave a Comment