Anskaf dig en blomstret shopperbag

img_1264 img_1269 img_1268

Intet kan give dit outfit kant, som en shopperbag med et sejt print. Jeg er personligt ret stor fan af de gratis net man får med, når man køber noget i Another Nué, men man kan også købe billige net i Holly Golighty eller Envii.
Hvert år når jeg holder loppemarked sælger jeg nogle af de net jeg har fået i årets løb, og de bliver altid revet væk indenfor den første time. Så net/shopperbags er virkelig noget man kan fornemme er populært.

Jeg plejer at opbevare mit kamera deri, når jeg skal ud og skyde outfitbilleder, så selvom jeg ikke altid viser nettet på outfitbillederne, så er det altid med ved af.

På overstående billeder har jeg min shopperbag fra Another Nué på, med en skjorte fra Mango, jeans fra Levis og sneakers fra New Balance.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment