‘Dagens’ i toteme shorts og hope skjorte

fullsizerender-10fullsizerender-9fullsizerender-7

Hermed et par outfitbilleder fra inden jeg rejste til Malaga. På billederne er jeg iført min favorit outfit-kombination i øjeblikket, nemlig mine skønne shorts fra Toteme og min skjorte fra HOPE. Selvfølgelig sammen med mine smukke Proenza Schouler sandaler.
Hvad synes I om outfittet?

Vi har idag fredag, og på søndag planlægger min familie at tage et smut hjem til København, for at ordne lidt praktiske ting. Det passer mig faktisk rigtig fint lige at have en enkelt dag derhjemme, da jeg nemt kan få lidt en bobbel-fornemmelse hvis jeg befinder mig på samme sted lidt for længe.
Det er virkelig mystisk at være i sommerhus i denne sommer. Der plejer altid at være fyldt med liv og badegæster, men i år er her næsten tomt. Det er faktisk lidt trist. De her sommerferier hvor vejret ikke er så godt, føles det næsten som om at det ikke rigtigt er sommerferie – kan I følge mig? Men jeg nyder stadig at kunne sove længe og at være sammen med familien. 🙂

Hvad bruger I jeres sommerferie på? Har I spændende sommerferieplaner?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Anna-Sophie 15. juli 201713:45

    Jeg ELSKER det her outfit! Vil ha det hele selv 😅👍🏼

Leave a Comment