Outfitbilleder og sommerhushygge

fullsizerender fullsizerender-1

Skjorte: Ganni // Bukser: Unknown // Sko: Birkenstock

Godmorgen piger! Her i sommerhuset går det godt. Idag er planen at sidde på taressen og skrive et par blogindlæg, og ellers bare nyde at det faktisk er rimelig godt vejr idag! Min mor har støvet laktosefri koldskål OG kammerjunker op, så nu kan jeg få sommerens nationalret.

Jeg vil iøvrigt lige lave en lille teaser. Jeg har nemlig netop downloadet en spændende app hvor man kan sælge tøj, så snart kommer jeg til at sælge en masse af mit tøj derinde – og blandt andet sælger jeg faktisk overstående skjorte for min veninde. Er den ikke bare fin?! Det kommer I til at høre mere om lige om lidt.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment