Det omtalte outfit

fullsizerender-5 fullsizerender-4 fullsizerender-6

Outfittet ovenover er blevet ekstremt kommenteret når jeg har vist det på sociale medier, så jeg vil lige svare på de spørgsmål som er blevet stillet mest. Skoene er fra Zara, og de er desværre fra en tidligere kollektion, så de kan nok ikke købes mere. Jeg fik dem faktisk af min veninde, og det har jeg været meget taknemmelig for her i sommermånederne, hvor de er blevet brugt flittigt (på korte distancer, for de er ikke vildt behagelige.) Kjolen er fra Filippa K’s Pre Spring kollektion, så den er på udsalg i Filippa K’s butikker pt.
Kjolen kan købes på udsalg HER

Øreringen er forresten fra det nyopstartede smykkefirma Aurora Jewellery. Jeg er helt vild med den seje statementørering, som passer så fint med en lille simpel ørestik i det andet øre. Øreringene kan købes igennem mærkets instagram HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Katrine 28. juli 201722:27

    Hej Alberte, jeg er helt (!) vild med denne kjole, men er lidt usikker på, om den er gennemsigtig eller ej? Altså om man kan se ens trusser og sådan… Tænker du kan hjælpe her 🙂

    Mvh. Katrine

Leave a Comment