Blanche, BYREDO

img_0860 img_0858 img_0857

Jeg har anskaffet mig en ny parfume. Det er en af de dyre af slagsen, men da jeg enormt sjældent køber parfume, synes jeg godt at jeg kan investerer i min absolut favorit, når jeg endelig kaster mig ud i det. Og denne fra BYREDO er jeg simpelthen blevet så pjattet med at jeg sommetider tager mig selv i at stå ude og badeværelset og pifte den på, selvom jeg bare har en hjemme-dag uden aftaler i kalenderen. Den er bare SÅ god! Jeg går egentlig stort set aldrig med parfume, men til festlige arrangementer, er det en nem måde at gøre sig lækker – på en diskret måde. Da jeg har parfumeallergi sprayer jeg altid parfumen på mit tøj – så den ikke får kontakt med huden. Det får faktisk også duften til at blive ved endnu længere synes jeg. 🙂

Har I en yndlings-parfume?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment