Disse sange vil jeg danse til (denne sommer)

img_6369

Jeg har bestemt ikke fingeren på pulsen når det gælder de nyeste radio-hits. For det første fordi at jeg ikke rigtigt høre Radio (bortset fra Mads & Monopolet) men også fordi at jeg godt kan lide selv at opdage fede numre – sådan på eget intiativ.

Derfor er de sange jeg vil danse til denne sommer ikke nye radiohits, men sange som jeg har lyttet til før sommeren. Men jeg ved at de vil være perfekte at sidde og høre på Spotify, på min lille seje B&O højtaler.

 Take on Me, A-ha
Dette nummer er godt både vinter, efterår, sommer og forår. Men dens cool beat gør at jeg er sikker på at den skal høres en masse imens jeg sidder og slikker sol på terrassen i sommerhuset.
Hør nummeret her

Gone, Lianne La Haves
Denne sang er egentlig ikke bestemt sommerlig og den er også ret sørgelig, men jeg opdagede den sidste år, da jeg rejste rundt i Italien, og defor minder den mig bare om sommerdage i Toscana. Og jeg vil gerne høre den, imens jeg drømmer mig tilbage til Citrontræer og blå pool.
Hør nummeret her

Est-Ce Que tu m’aimes, Pilule Bleue
Denne sang er bare SÅ sommerlig og sidste sommer hørte jeg den non stop! Det kommer jeg også til i år. Jeg elsker generelt fransk pop, og denne sang bliver jeg bare ikke træt i.
Hør nummeret her

Blurred Lines, Robin Thicke
Et andet totalt over-spillet popnummer som jeg aldrig bliver træt i. Når jeg høre dette nummer kan jeg ikke lade være med at danse. Hvis jeg høre det inde i en butik i byen, så kan jeg ikke lade være med at stå og vippe/danse med tæerne nede i skoen – for der skal bare danses til den sang!
Hør nummeret her

Chandelier, Sia
Dette er en anden sang som jeg ikke kan lade være med at danse til. Sangen har så meget power og jeg får kuldegysninger hver gang Sia kommer op i tonerne. I Wanna swiiiiiing from the Chandelier!
Hør nummeret her

Sign of the Times, Harry Styles
Den her sang kommer jeg til at sidde og høre når jeg går ture ved Sejrøbugten. Jeg er altså virkelig fan af sangen! Den vil også være rigtig hyggelig at høre når man har hørt op-tempo popsange hele dagen.
Hør nummeret her

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Ida 20. juli 201723:13

    Nu har jeg sat Est-Ce Que tu m’aimes på! Havde helt glemt den, men også en sang jeg hørte hele sidste sommer.:-D (btw tror Pilule Bleu er en del af den officielle titel, men sangeren er Maître Gims. Bare lige en sidenote. :-))

Leave a Comment