Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Focus on a trend // No hands sleeves

long-sleeves

Mørkeblå skjorte fra ‘Blouse’ // Grå striktrøje fra Isabel Marant // Sort frakke fra RAEY

En tendens jeg personligt synes har været lidt overset, når der er blevet talt om trends i medier og modeblade er tendensen med lange ærmer, som næsten går ned og skjuler hænderne. Men det er faktisk en tendens som jeg er ret pjattet med, da jeg synes det giver et lidt maskulint og skødesløst look. Min kærlighed til lange ærmer er heller ikke blevet mindre, efter at jeg tidligere på året så de smukke catwalkbilleder fra Sonia Rykiels SS17 kollektion. Så hermed en lille tribute til det jeg kalder ‘No hands sleeves.’

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie B 22. juli 20179:04

    Jeg rockede den trend da jeg var 8-11 år.. træls at være så lang men have korte arme😂😂

Leave a Comment