Sådan styler du din printede kjole

810

Kjoler (i særdeleshed maxikjoler) er en stigende tendens i modebilledet. Især de printede maxikjoler har gjort sit indtog, og derfor tænkte jeg at jeg ville komme med mine tips til hvordan man styler den printede kjole bedst muligt!

Lyst print – mørke sneakers, mørkt print – lyse sneakers
Jeg foretrækker at være iført sneakers når jeg er iført maxikjoler. Dette skyldes det meget feminine udtryk der unægteligt er i en printet maxikjole, og derfor bløder jeg det op med et sporty strejf. Hvis jeg er iført en maxikjole med lyse nuancer (pasteller, eller hvidt), iføre jeg mig mørke sneakers, for at skabe kontrast. Hvor jeg iføre mig lyse sneakers, hvis printet er mørkt.

 Understreg det mønstrede look med et statement armbånd
Understreg det lidt bohoo-agtige look som en mønstret maxikjole giver, og ifør dig et cool statement-armbånd. Det kan eventuelt være et af de fine perlearmbånd fra Aprosio & Co. eller plastikarmbåndene fra Kyoto Tango.

Lille pige, småblomstret – høj pige, store blomster
Jeg lever efter det kendte budskab:” Du skal få med tøjet, tøjet skal ikke gå med dig’ og dette er også årsagen til mit 3. stil-tip. Hvis du er lille i højden er det nemlig (efter min mening) mest klædeligt med et småblomstret blomsterprint, da der jo er mindre plads printet kan være på. Hvorimod jeg synes at høje kvinder, eller kvinder med mange former gør jeg bedst i print med store blomster.

Vælg en kjole som viser dine ankler
En vigtig regel jeg lever efter, ér at mine maxikjoler altid skal være så tilpas korte man kan se mine ankler. Hvis man ikke kan se mine ankler, så kommer jeg nemlig til at fremstå enormt kortbenet og lav. Når anklerne kommer frem får man altid lige lidt ekstra højde.

Op med håret og vær classy, ned med håret og vær skødesløs
Ens frisure har en kæmpestor effekt på hvilket look du vælger at rocke. En knold eller en stram hestehale får din maxikjole til at have et sofistikeret og classy udtryk (perfekt til en dag på arbejdet) hvorimod det løse hår giver et skødesløst og friskt look til kjolen (perfekt til fest, eller til en sommerdag.)

Hverdagssmart med en strik ovenover
Vil du gerne nedtone din printede kjole, kan du vælge at iføre dig kjolen med en striktrøje ovenover. Det gør jeg selv ofte om efteråret, når det er lidt for optimistisk kun at være iført ét lag. Det giver især et sejt lag-på-lag look, hvis du bruger en printet maxikjole og tager en strik udenover.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment