New brand crush // Uterque

fire-styles

0804600400_2_1_2

Lyserød ternet bluse // Navyblå blazer // Lyserøde slingbacks // Hvid skjorte // Lyseblå denimskjorte

Jeg har først fornylig stiftet bekendskab med den spanske butikskæde Uterque – til trods for at der står på google at den allerede blev grundlagt tilbage i 2008. Men fordi det er en nyhed for mig at dette brand findes, så synes jeg det er på sin plads med et ‘new brand crush’ indlæg.

På Uterque sælges der både accessories, tøj og sko og brandet er rigtig god til at kombinerer farver og fjol, med det mere klassiske og feminine.
Jeg har fundet mine fem favoritter på deres hjemmeside, som I kan se på overstående billeder.

Kender I til Uterque, eller er det også nyt for jer?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment