New boots in action

fullsizerender-5 fullsizerender-6

Striktrøje: Samsøe&Samsøe // Nederdel: Storm&Marie (Købes her) // Støvler: Gestuz (Købes her)

Idag har jeg sidste dag ved Vesterhavet, hvor jeg har tilbragt de sidste tre dage. Jeg har blandt andet været på en lille hyggelig tur til Skagen (den dag hvor vejret var ret okay) og så har jeg nydt udsigten fra sommerhuset, som er vesterhavets dramatiske hav. Nøøhj hvor er det bare fantastisk at vågne op til den udsigt.

Idag vil jeg gerne vise jer mine nye smukke hvide boots fra Gestuz. De er lidt specielle og lidt udover det sædvanlige, men jeg er helt forelsket i dem, og jeg glæder mig til at iføre mig dem med et par blue jeans og en hvid skjorte. Hvad synes I om skoene?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment