Taknemmelig

giphy

Det er ikke nogle hemmelighed at jeg de sidste par dage virkelig har været rigtig ked af det. Det er sku hårdt at glæde sig så meget til noget, og så være nødsaget til at omstille sig. Jeg er virkelig ikke specielt god til skuffelser, og dette må nok være den største skuffelse i mit liv, så det er selvsagt hårdt.

Men efter mit indlæg igår har jeg fået så meget positiv respons at det næsten har været umuligt at være ked af det. Jeg har vitterligt fået så mange beskeder på instagram, facebook og endda også mail og jeg er blevet helt overvældet over hvor hjertelige folk er. Det er i en situation som denne, at man finder ud af hvem som man virkelig skal sætte pris på at have i sit liv.

Jeg har også fået troen tilbage på at alting skal blive godt. At jeg har flere chancer for at bevise mit værd og at jeg nok skal ende på den rette hylde. Allerede nu er jeg så heldig at jeg har fået tilbudt et par forskellige spændende jobs – så jeg kommer ikke til at sidde og pille navle og ikke vide hvad jeg skal med mit liv.

Ovenikøbet har jeg også nu fundet noget medicin som jeg tror virker på mig. Jeg krydser fingre for at det fortsætter!

Det er svært at beskrive hvor taknemmelig jeg er for jeres respons til mit forrige indlæg. Det har virkelig fået mig op af det sorte hul jeg havde begravet mig i.

Tak <3

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment