Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Så er jeg vinterklar!

fullsizerender-4

Med den fart vejret bliver dårligere og dårligere, er jeg virkelig lettet over at jeg nu har fået købt mig årets vinterjakke. Med ‘årets vinterjakke’ mener jeg i virkeligheden nok de næste fem års vinterjakke, for denne sag fra Saks Potts har altså været uhyggeligt dyr. Men jeg er bare vild med alt ved den. Jeg elsker de cool Colour Block-detaljer, foret og de seje statement-knapper. Den er frisk og nytænkende og den formår stadig at være tidsløs.

Jeg glæder mig meget til at vise jer den på, for det er alligevel lidt noget andet end på et billede.
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment