Life-update // Bispebjerg Hospital, udredning og sygdom

skaermbillede-2017-09-17-kl-09-36-51

Jeg har nu døjet med kontant kvalme og problemer med maven i 7 uger. I starten var vi rimelig sikre over årsagen til disse problemer, men efter at symptomerne nærmest bare er blevet værre over tid, så har vi nu en del andre teorier om hvorfor kvalmen bliver ved, og ved med at drille. Derfor skal jeg nu igennem en række undersøgelser på Bispebjerg hospital. Primært skal jeg undersøges for diverse problemer med mave og tarm, da man mistænker at dette kan være årsagen.

Jeg tænker hele tiden på alle disse undersøgelser. Både fordi at jeg er nervøs, men også fordi at jeg så brændende ønsker at de finder en grund, som kan behandles. Jeg vil så gerne tilbage til livet.

Jeg følte egentlig at jeg var blevet rask i sidste uge, men efter endnu et tilbagefald må jeg indse at min krop kæmper rigtig meget imod mig – og det skal der gøres noget ved.

Heldigvis har jeg enkelte dage hvor det er tåleligt for mig at gå en tur, eller endda komme ud og skyde lidt outfitbilleder, så det vil jeg selvfølgelig forsøge at gøre i det omfang det er muligt, men mit helbred og mit overskud svinger helt enormt.

Jeg vågner hver morgen klokken fem, da smerterne er så uudholdelige og det gør at jeg resten af dagen er fuldstændig smadret. Derfor bliver bloggen måske også lidt mindre aktiv end den plejer. Jeg har altid bestræbt mig på at lave blogindlæg hver dag, men det er simpelthen ikke muligt på nuværende tidspunkt, da helbredet svinger.

Tak for jeres støtte, både på instagram og her på bloggen. Det er guld værd. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Camilla Nørgaard 17. september 201710:29

  Åh altså. Den ventetid er simpelthen så drænende! Rigtig god bedring, søde Alberte <3 Forhåbentligt finder de snart frem til noget.

 • VenterPaaVinBlog 18. september 20177:34

  Puh, sikke en omgang; håber de får styr på det fluks. God bedring (:

 • Emma 21. september 201716:46

  Rigtig godt bedring smukke Alberte, må du snart få det bedre!
  Jeg håber det er okay jeg spørge, men hvilken størrelse har du din nederdel i og hvordan vil du sige den er i størrelse? 🙂

Leave a Comment