GOLDEN DAYS

img_9197 fullsizerender-2

Når man sådan har et helbred der fucker med en, begynder man virkelig at sætte pris på de gyldne øjeblikke, hvor man er i stand til at gøre noget ud af sig selv. I øjeblikket er det mere reglen end undtagelsen at jeg render rundt i nattøj og uden make-up, men et par gange om ugen forsøger jeg at hanke op i mig selv og træde lidt ud i verdenen, så den ikke bliver helt fjern for mig. For mig er det også vigtigt at holde fast i noget af hverdagen, ellers er jeg simpelthen bange for at blive deprimeret, så hvergang jeg har et rask øjeblik, så skal jeg ud og opleve lidt og se på nogle mennesker. Også selvom overskuddet er småt.

Jeg har iøvrigt tænkt på hvordan I har det med at sygdom fylder så meget på bloggen? Jeg vil jo nødigt have at I keder jer ihjel, eller bliver helt triste over at læse med. Sygdom fylder bare en del af min hverdag, så når jeg skriver herinde bliver det helt naturligt det emne jeg tager fat på. Selvom det er lidt trist.

Overstående billeder blev taget for et par uger siden. Her er jeg iført mine nye smukke øreringe fra Carré, som jeg er blevet så glad for!

Skjorte: Nué Notes (Købes her)
Bukser: Ivy Copenhagen (Købes her)
Sko: Gardenia Copenhagen (Købes her)
Øreringe: Carré (Købes her)

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment