Store flyttedag!

fullsizerender-11fullsizerender-8

Idag er en rigtig spændende dag! Idag flytter min bror nemlig hjemmefra, og ind på et kollegium inde i København K. Så min dag idag kommer til at handle om at hjælpe med at bære skrivebord og seng ind på hans nye kollegieværelse, og selvfølgelig se hans nye hjem. Det bliver meget mærkeligt ikke at have min bror derhjemme mere, men det bliver også et spændende nyt kapitel, for nu er jeg jo ikke på samme måde længere ‘lillesøsteren’, så lur mig om jeg ikke får mere ansvar.

Hvad synes I forresten om overstående outfit? Jeg er på billederne iført min fine Nørgaard-trøje som Mads Nørgaard har lavet i samarbejde med den dygtige designer Cecilie Bahnsen. Jeg elsker det fine og meget simple design som blusen har, og jeg synes kombinationen af hvid, beige og sort er helt perfekt!
Jeg vil bruge trøjen til både blå jeans, men også til hvide eller off-white jeans – og så med et par smukke kitten heels eller slingbacks til. 😉

Jeg håber I får en dejlig søndag!
xx Alberte

Jeans: Ivy Copenhagen // Sko: Benneton // Trøje: Mads Nørgaard x Cecilie Bahnsen

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment