Avène

fullsizerender-3fullsizerender-4

Produkterne er sponsoreret af Avène

For en uge siden modtog jeg den lækreste pakke fra Avène. I pakken lå der en række lækre produkter med hver sin funktion, men alle med samme opgave – at gøre huden frisk og velplejet. 

I pakken lå der en Tolerance Extreme Cleansing lotion, som fjerner makeup og urenheder. Denne lotion er sterilt fremstillet og er god til hypersensitiv hud – hvilket er perfekt for mig, som næsten ikke kan tåle nogle produkter. Jeg har testet denne lotion i en uge, og jeg slår ikke ud overfor den.

I pakken lå også en Thermal Water, som er en kildevands-spray med irritationsdæmpende, beroligende og kølende effekt. Jeg kan allerede mærke at dette produkt har gjort underværker. Jeg har en hud som meget nemt bliver irriteret, og jeg mistænker lidt at det er by-forureningens skyld, men efter jeg har brugt den her spray, så er det lidt som om at min hud bedre kan ånde igen, og jeg føler ikke på samme måde at huden er stram og kløende.

I pakken lå der også en Tolerance Extreme Emulsion cream, som er en fugtighedscream velegnet til sensitiv hud. Lad mig bare sige det ligeud – jeg har aldrig i mit liv oplevet en mere effektiv fugtighedscream! Allerede første aften hvor jeg påførte mig denne cream, oplevede jeg underværker. Min hud har aldrig været så babyblød. Creamen er heller ikke så fed og tyk i konstistensen, hvilket jeg synes er enormt dejligt. Så er den også rigtig god og effektiv indenunder ens make-up, så make-uppen holder længere og looket bliver pænere og  mere jævnt.

Jeg har også modtaget en lækker eksfolierende skrubbegel, men den har jeg ikke fået testet endnu, så den kommer der en opfølgning på snarest muligt. 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment