Toteme Blazer

fullsizerender-7 fullsizerender-5 fullsizerender-4

Blazer: Toteme // Bukser: Ivy Copenhagen // Sko: Repetto // Taske: Chanel

På sådan en grå lørdag er det eneste rigtige at foretage sig, at læse blogindlæg med en kop kaffe eller te ved sin side, og drømme sig tilbage til en af de dage hvor man kunne gå rundt udenfor, kun iført en blazer. Jeg fik i fødselsdagsgave min absolutte drømme-blazer fra Toteme og jeg ved bare at den kommer til at sidde på mig næsten konstant fra nu af.

Jeg elsker det unikke snit som blazeren har. Den minder mig lidt om en asiatisk kimono, og jeg er i øjeblikket meget inspireret af asien når det kommer til tøj og mode.
Hvad synes I om outfittet og blazeren?
Rigtig skøn lørdag! <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Maja Harder 21. oktober 201711:04

    Uuuh super fin blazer. Jeg er også ret vild med det specielle snit, mens den samtidig er virkelig klassisk og elegant.

Leave a Comment