Sælger ud på Tradono appen!

tradono

Jeg har længe overvejet at lave en kæmpe hovedrengøring i min garderobe og derefter sælge ud på en god mobil-app. Jeg har bare ikke lige fået gjort noget ved det, og så er det jo godt at man har en verdensklasse veninde som kan hanke op i mig. Forleden da jeg var sammen med min veninde Sille, hjalp hun mig med at få downloadet appen Tradono og få sat nogle ting til salg, og hurtigt blev én annonce til 40. Så nu er der nok lækkerier at tage af! Jeg synes virkelig at I skal gå ind og downloade appen og finde ‘Alberte Whitta’ for jeg har enormt gode ting til salg, til nærmest latterligt lave priser! F.eks. et par helt nye øreringe fra Jane Kønig. Så skynd jer ind og se om der er noget for jer! 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment