Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Cheap vs. expensive

cheap-vs-expensive

Jeg drømmer om et par lange guld-øreringe med en sjov form eller et fint motiv. Jeg er nemlig blevet ret pjattet med smykker med et asymmetrisk udtryk, så det hele ikke bliver alt for yndigt. Jeg har egentlig altid haft en forkærlighed for specielle smykker, og jeg har en teori om at det stammer fra min mor, som har en kæmpe samling af cool øreringe fra 80’erne. Ovenover har jeg fundet et billigt og et dyrt eksempel på lange guld-øreringe med en finurlig form. Der er de dyre øreringe fra J.W Anderson. Øreringene fra J.W Anderson ligger til 2.382 kroner, hvorimod at øreringene fra Jane Kønig har en mere overkommelig pris på 1.150 kroner.

J.W Anderson øreringe // Jane Kønig øreringe

Hvilken er din favorit?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment