Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

26. Oktober

fullsizerender-3fullsizerender-2 img_4755fullsizerender-1

Jeg har omsider fået fingrene i mit drømmesæt. Jeg har længe gået og luret på det sorte silke-sæt fra Kokoon, men jeg har ikke rigtigt turde at slå til, fordi jeg var usikker på størrelsen. Men da jeg forleden var forbi Kokoons nyåbnede butik på Gl. Kongevej prøvede jeg sættet – og så var der ingen vej tilbage! Sættet er så mega elegant og kan både bruges til fest og til hverdag. Bukserne kan også nemt bruges med en cool strik, og t-shirten kan bruges  med alle slags jeans eller bukser.

På det sidste billede kan man se de smukke detaljer i form af de fineste frynser. Jeg elsker at der er en lille detalje, som ikke stjæler fokus fra det smukke klassiske design, men som bare gør tøjet lidt mere specielt og særpræget end hvis de ikke havde været der. 🙂

Hvad synes I om sættet?

Kokoon bluse // Kokoon bukser

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Camilla 29. oktober 201715:45

    Hej Alberte 🙂
    Hvilken størrelse er din Balanciaga?

Leave a Comment