Aveda Damage Remedy Daily Hair Repair

aveda

Det er blevet fredag, og jeg tænker at det er på sin plads med et lille fredagstip. Idag vil jeg gerne tippe jer om Aveda Damage Remedy Daily Hair repeair. Dette produkt har nemlig virkelig reddet mit hår fuldstændig. Før i tiden har mit hår været rimelig tørt og ikke specielt dejligt at røre ved, men efter at jeg er begyndt at bruge Avedas Damage Remedy, er håret simpelthen så blødt, smidigt og glansfuldt. Mit hår bliver heller ikke længere nær så kruset, som det gjorde før at jeg brugte produktet.

Jeg bruger produktet når jeg har vasket hår og påføre det på ydersiden af håret, når håret er håndklædetørt. En ekstra bonus er at mine naturlige krøller sidder bedre og bliver fremhævet, når jeg bruger produktet. Det er faktisk lidt et magiker-produkt. 😉

Jeg er ikke sponsoreret af Aveda og jeg har købt produktet for mine egne penge, fordi jeg længe gerne har ville have lidt blødere og sundere hår.

Rigtig god fredag!
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment