3. November

fullsizerender-3 fullsizerender-2

Bladene er så småt begyndt at falde af træerne, og det kan virkelig ikke slå mig ud. Jeg har haft en pissegod weekend indtilvidere, hvor jeg er begyndt at få noget håb for at nogle kommende projekter kan blive til noget! Synes livet indtilvidere har været lige lovlig hårdt ved mig, men jeg tror det har en større mening, og at tingene nok skal flaske sig!

I Fredags havde jeg overstående outfit, men måtte desværre sande at tiden for åbne sko snart går på hæld. Jeg har kun ét par støvler, så måske skulle jeg overveje at kigge mig om efter et par nye!
Min cardigan er iøvrigt ny, hvad synes I om den? Det er seriøst den dejligste cardigan jeg noglesinde har haft. Den er så latterligt blød og så synes jeg faktisk den er pisseflot med et par jeans og et par fine hæle.
Hvad synes I om looket fra 3. November?
xx Alberte

Jeans: Ivy Copenhagen // Cardigan: Rosemunde // Sko: Bartels Since1920

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie B 5. november 201715:15

    Nogen gange så tror jeg altså at der er gemt en gammel dame inde i dig.. jeg kender ingen andre end gamle damer der altid har deres cardigan helt lukket til. Men når det så er sagt er der nok også gemt en gammel dame i mig, jeg bruger tit hellere lørdag aften til Barnaby(engelsk krimi serie) end en bytur og der er intet der slår at være grimt og varmt klædt på end smart og koldt klædt på. Jeg er vild med dig og selvfølgelig dine sko!

Leave a Comment