Huen er i hus!

fullsizerender-1 fullsizerender

I oktober måned lavede jeg et indlæg med ideer til årets hue. Jeg manglede nemlig selv en hue, men nu er den fundet! I forgårs var jeg en lille lyn-tur inde i byen, med det formål at tage forbi Norse Projects og kigge på deres huer. Jeg synes nemlig deres huer er superfine og så sidder de lidt til, så de ikke blæser af i vinden. Jeg har de sidste par år gået med en tynd kashmir hue og den var super varm, men den var så let at jeg måtte holde på den, når det blæste.

Jeg valgte denne grønne farve, da jeg synes den er så fin og lidt mere speciel end en klassisk sort eller grå. Samtidig er den ikke så skrigende, at den stjæler hele opmærksomheden.
Hvad synes I om denne flaskegrønne sag?
Huen kan købes her
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment