Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

13. Oktober

fullsizerender-2 img_4132 fullsizerender

Jeg elsker når man finder et outfitbillede i gemmerne, som man havde glemt alt om ikke er blevet vist. Som dette billede, der blev taget ti minutter inden jeg lå og var besvimet på på en stol hos lægen, fordi jeg ikke kan tåle at få taget blodprøver. Efterfølgende var jeg glad for at jeg havde nået at skyde ‘dagens’ inden lægebesøget, for da jeg trådte ud af lægepraksissen var jeg en anelse mere bleg i ansigtet.
Jeg havde ellers gjort mig meget fin til dagen, iført blazer fra Toteme, jeans fra Ivy Copenhagen og sneakers fra Golden Goose Deluxe.

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment