5 hurtige om mig

img_6803

Min største drøm er at få to børn og flytte ud i en forstad til København. Gerne ud ved Amager fælled, eller til Køge f.eks. – Jeg ville elske at give mine børn en barndom i ro og forstadidyl. Jeg vil også meget nødigt have at mine børn kommer i en skole i København, da der er alt for mange skoler herinde, som har meget fokus på præstation og snobberi.

Jeg stemte på Henrik Appel fra Socialdemokraterne til kommunalvalget og Enhedslisten til Regionalvalget. Jeg ved at det er en privat ting, men jeg har aldrig lagt skjul på mit politiske ståsted. 

Jeg skal altid ligge ned når jeg får taget blodprøver. Hvis jeg ikke ligger ned, så besvimer jeg. Desuden har jeg altid min mor med, når jeg skal have en blodprøve, og dette ændre sig nok ikke på noget tidspunkt i mit liv. Jeg er så bange for det.

 Jeg er stort set altid nød til at klippe et par centimeter af de jeans jeg køber. Enten har jeg meget korte ben, eller også har dem som står model til jeans absurd lange ben. Frygter det er mine ben som er korte. 

Jeg er dårlig til at smalltalke. Jeg er tilgengæld super god til at tale om dybe emner. Jeg har så meget interesse i andres liv, så når jeg taler med folk vil jeg gerne lære dem at kende. At tale om vejret eller at tale om et eller andet begge parter synes er ligegyldigt, er virkelig en udfordring for mig.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment