Så købte jeg julegaven til mig selv!

toteme_ps18_rione_darknavy_front

Jeg vil sige til mit forsvar at jeg ikke har tænkt mig at købe noget når jeg skal til Paris 17. December, så derfor kan jeg godt tilladde mig at købe noget lidt halv-dyrt nu. Jeg har valgt at købe en julegave til mig selv. En jakke fra Toteme.

På min instagram havde jeg faktisk lavet en afstemning, hvor jeg spurgte om jeg skulle købe den i navy eller ternet og svaret blev den navy. Det er ikke kun derfor jeg har valgt denne, men jeg kunne mærke at det var den som jeg blev gladest for at folk stemte på, og hvergang nogle stemte på den ternede, så blev jeg lidt skuffet – og så er svaret jo klart. 😉 I må forresten supergerne gå ind og følge mig på instagram, hvis det ikke er noget I gør endnu. Jeg er begyndt at lave en del afstemninger når jeg er i tvivl om noget – andres mening kan være ret nyttig engang imellem. 😉
Find min instagram på linket her

Hvad synes I om jakken?
Jakken kan købes her

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Louise 4. december 201715:30

    Den er super flot! Mega god julegave 😉 Syntes også den er fineste i navy.

  • Frederikke 5. december 20179:32

    Sikke en smuk jakke; er også helt vild med den. 😊 Fabelagtigt køb og flot i navy! 😀

Leave a Comment