Christmas with Moodings // Gift Guide

ec6a1b2f-6f61-490f-a6f4-3a2111da4dfbb414f6c4-8843-4af8-81d1-41b43ad32bc9

Sponsoreret af Moodings

 Det er blevet jul, og i den anledning har hele huset nu fået en kæmpe makeover med fine juleting. Min magasinholder fra AYTM som jeg købte på Moodings er også blevet peppet op og opbevarer nu årets julekalendre.

Efter at jeg har tilmeldt mig Moodings nyhedsbrev, bliver jeg ofte opdateret med fantastiske varer fra webshoppen og allerede nu er min ønskeliste til jul spækket med smukke boligting, og derfor tænkte jeg at det var på plads med en gaveguide, med gaver i forskellige prisklasser.

Husk at I stadig kan tilmelde jer Moodings nyhedsbrev i dette indlæg, og vinde et gavekort til 3.000 kroner på Moodings – det kunne eddermandme være lækkert at shoppe løs for!

500

Blå vase fra MENU // Glas dåse fra AYTM // Notesbog fra KARTOTEK Copenhagen // Lysestage fra H. Skjalm P. // Makeup organizer fra Nomess Copenhagen

 1000-2000

Bord fra HAY // Grøn Bowle fra MENU // Grøn vase fra Broste Copenhagen // Tæppe fra House Doctor // Guld lampe fra Bloomingville // Grå lampe fra &Tradition

2000-kr

Spejl fra Reflections Copenhagen // Hvid hængelampe fra MENU // Fad fra Reflections Copenhagen // Sort standerlampe fra GUBI // Sofa fra HÜBSCH

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment