Paris tomorrow!

img_9090img_9087

 Jacket: Toteme (buy here) // Jeans: Ivy Copenhagen // Shoes: Bartels Since1920 (buy here) // Bag: Jerome Dreyfuss

Imorgen drager jeg afsted til Paris og jeg glæder mig virkelig meget! Jeg er stadig syg, men jeg får det heldigvis bedre op af dagen, så jeg regner med at blive på hotellet indtil ved 12-tiden og så ligeså langsomt begive mig ud i gaderne. Det er drøn vigtigt for mig at tage den her tur med ro, for ellers ved jeg at det får sygdommen til at trække i langdrag og jeg vil så gerne være helt frisk til juleaften og til juledagene.

På overstående billeder har jeg min nye fine jakke på. Jeg er blevet så glad for den, at jeg næsten overvejer at købe den i ternet også, men det er måske også at overgøre det. 😉

Hvad synes I om jakken?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment