Life-update // 14,6K followers & Hospitalsundersøgelse

skaermbillede-2018-01-01-kl-18-30-35

Jeg har idag været på farten siden klokken 7. Jeg er nemlig idag til undersøgelse på Hvidovre Hospital, hvor de skal undersøge hvor hurtigt maden kommer igennem mavesækken. Undersøgelsen skal jeg igennem pga. den kvalme jeg lider af. Undersøgelsen går ud på at jeg skal spise en omelet med radioaktivt stof og så skal jeg én gang i timen ind og røgentfotograferes, så de kan se hvornår omeletten er kommet igenenm mavesækken. Så jeg skal sidde i fem timer herude på hospitalet og jeg har derfor allieret mig med flere modemagasiner. Jeg håber sådan at de finder noget besynderligt, så jeg kan få noget behandling for den her kvalme.

Så vil jeg lige sige TAK for den store opmærksomhed der i øjeblikket kommer inde på instagram. Lige inden nytåret rundede jeg 14.600 følgere på instagram og det er simpelthen så motiverende for at blive endnu bedre! Så tak! <3 I kan følge mig på instagram her

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Louise 2. januar 201814:58

  Håber de finder ud af det til din undersøgelse. Og kæmpe tommel op til din IG – du gør du også godt 🙂

 • Katrine Berner 2. januar 201823:42

  Sødeste Alberte <3 Jeg håber virkelig, at du snart kommer dig igen (ingen fortjener at gå at skrante med maven i så lange perioder ad gangen). Så fortjent med hensyn til Instagram. Altid en fornøjelse at følge med derinde <3

  Knus Katrine

 • Eline Tychsen 3. januar 201810:19

  Nej TAK til sig Alberte – for at du bliver ved til trods for sygdom og angst!! Du er simpelthen så sej, og du FORTJENER så meget de 14.6k!! Håber at undersøgelsen kan give nogle svar ❤️

Leave a Comment