Min nytårsaften // Kollegiefest og ømme fødder

snapseed snapseed-1

Dress: Hoss Intropia // Shoes: Bartels Since 1920

Jeg kan ligeså godt sige det som det er – sådan som mine sko ser ud på billederne, så de ikke ud, da jeg kom hjem fra nytårsaften klokken halv fem om morgenen.
Min nytårsaften startede jeg sammen med mine forældre, hvor jeg spiste en lækker middag. Efterfølgende tog jeg afsted til opvarmning hos min bror og hans gode kammerater, samt min brors vens kæreste, som er skidegodt selskab. Da nytåret var hoppet ind, tog vi på Regensen-kollegiet hvor min bror bor. Det var en vildt fed fest, selvom jeg set med ædru øjne godt kunne have ønsket at jeg havde drukket lidt mindre – det er bare så fandens svært at vurdere i situationen.

Festen endte desværre med at jeg smed min brors nøgle væk, hvilket gjorde at jeg rendte rundt udenfor i regnen for at finde den, så min smukke kjole blev lidt hærget, men den er gudskelov reddet efter en omgang Sulfo og en vask. 😉

De sidste par dage har jeg haft så ondt i fødderne at jeg næsten ikke har kunne gå. Jeg tror at jeg blev trådt over tæerne af piger med stiletter, ti gange i løbet af aftenen og jeg ved ikke om mine tånegle noglesinde bliver sig selv igen.

Havde I en god nytåraften?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Louise 4. januar 201812:43

    Hehe det lyder til at være en god aften! 🙂 De er så fine dine sko.

Leave a Comment