Christmas gift // Corali in action!

2fe95a48-ef18-4d80-96af-60eac9dfb26b54053a05-b39a-468d-acac-1e11f12efaf5

Jeg tænkte at det var på tide at min fantastisk smukke julegave, mine øreringe fra Corali, skulle vises på. Jeg er begyndt at have øreringene på hver eneste dag for de passer bare til alle outfits. Jeg er helt pjattet med designet og jeg er sikker på at dette ikke bliver det sidste par øreringe jeg køber fra Corali.

Hvad synes I om dem?

Jeg ligger stadig syg, men jeg har kun et par dage til, til at ligge i sengen. På fredag skal jeg nemlig igang med at forberede lidt til modeugen og ud og besøge nogle pressebureauer.

Jeg har det enormt svært de første par uger efter en omgang influenza, for jeg skal helst være ude og opleve noget og udfordrer min angst hver dag, ellers bliver den værre – og når man er syg, er man ligesom lidt tvunget til at blive i sengen. Jeg håber bare de næste uger bliver noglelunde til at klare, uden alt for meget angst og nervøsitet.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • nikolinr 10. januar 201813:19

    Wow, hvor er de bare smukke! Håber at du snart får det bedre <3

Leave a Comment