Fur & freezing

img_8725 img_8728 img_8726-1

Coat: Saks Potts // Leggins: Toteme (buy here) // Sneakers: New Balance // Bag: Jerome Dreyfuss // Shirt: Kokoon

Det er bindende koldt udenfor og jeg er ligenu gladere end noglesinde for at jeg købte min pels fra Saks Potts tilbage i August måned. Den er virkelig skøn og varm og da den går lidt op i halsen, så kan jeg også gemme hovedet lidt bag den store krave, så mine kinder ikke fryser til is.
På overstående billeder har jeg iført mig jakken med mine skønne leggins fra Toteme – som faktisk også er rimelig tykke og varme.

Men jeg vil suse ud af døren nu, for jeg har et par møder idag. Jeg tror aldrig jeg bliver helt tryg ved at tage til forretningsmøder, for jeg føler altid at jeg skal imponerer de seje branche-folk, men det ender nu alligevel altid med at være super hyggeligt.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Camilla 18. januar 201811:25

  Nøj hvor ser den lækker ud! Vi har det værste stormvejr her i Amsterdam i dag, så jeg kunne godt bruge denne frakke, når jeg engang begiver mig ud i kulden (:

 • Frederikke 3. februar 201810:18

  Hej søde Alberte
  Jeg har fulgt din blog i nogle år efterhånden – er vild med den, dig og din stil! Jeg kan se, at du har en del New Balance sneakers, så jeg vil lige spørge dig ift. størrelsen på dem? Jeg ønsker mig selv et par, men er lidt i tvivl, om jeg skal bestille en størrelse større eller mindre, eller om de passer normalt i størrelsen? 🙂 <3

   • Frederikke 3. februar 201816:06

    Okay, super! Mange tak for hurtigt svar! 🙂 <3

Leave a Comment