Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

A real ‘bag’ dilemma // Looking for the perfect bag

tasker

Turqouise coloured BOYY bag // Blush coloured bag Danse Lente // Brown coloured Marni bag

Dette er ikke ligefrem et dilemma man ringer ind til Mads & Monopolet om, men jeg vil alligevel kategoriserer det som et lille dilemma. Jeg leder i øjeblikket efter den perfekte taske. Min sorte Marni er ved at være godt slidt og det giver jo meget god mening, når jeg har brugt den næsten hver dag siden jeg købte den for to år siden. Derfor skal jeg ud og have mig en til taske, for at aflaste min Marni.

Jeg har overvejet lidt om jeg skal kaste mig ud i endnu en Marni taske, da jeg er rigtig glad for den jeg har ligenu. Samtidig er det jo lidt kedeligt ikke at prøve et andet brand. Jeg har også tænkt over om jeg skulle anskaffe mig en BOYY taske i en frisk farve (som den turkis ovenover) – sådan en farve, som gør en glad i låget af at kigge på.
Jeg kunne også vælge at købe en taske som var en liiille smule mere prisvenlig ved at købe den lyserøde taske fra Danse Lente, som altså står til 3.000 kroner, hvilket er mere overkommeligt end de to andre.

Hvilken taske skal jeg kaste mig ud i? Har I et godt mærke som jeg skal tjekke ud, eller en bestemt taske I tænker kunne være lige mig?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Line Christensen 23. januar 201811:40

    Personligt er jeg ret vild med den brune Marni taske 🙂

  • Louise 23. januar 201813:51

    Den er altså virkelig fin den brune Marni. Syntes ikke det gør noget, at man har den samme ting i flere farver 🙂

  • Louise Bennetzen 23. januar 201815:10

    Hvor resistent er en Marni mod ridser? Jeg overvejer nemlig selv at købe en, men har brug for en taske der kan holde til lidt af hvert. Jeg ved, at jeg kommer til at gå med den dag ind og dag ud, hvis jeg investerer så meget, og så er det bare vildt irriterende, hvis den bliver grim at se på 🙂

Leave a Comment