Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Wanna wear // An everyday look

outfit

1) Filippa K jeans // 2) Cornelia Webb earrings // 3) Filippa K Cami top // 4) By Malene Birger jacket // 5) Gardenia shoes // 6) Loewe bag

Idag bliver en meget travl dag. Den travleste af alle dagene i modeugen, derfor har jeg forberedt en lille collage herinde. Jeg glæder mig lidt til modeugen er ovre. Jeg synes også det er sjovt, men jeg synes også der hænger et stort pres på mig, for at skulle leverer og tilfredsstille dem omkring mig. De sidste par dage har været sjove, men jeg glæder mig til at endnu engang kan få plads til at gå lidt ind i mig selv og fordybe mig i blogging og redigering af instagrambilleder. 😉

Wish me luck på modeugens 2. dag! 😉
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment